Назад

Трета IFS конференция в София, 17 октомври 2024


GS1 България информира, че на 17 октомври (четвъртък) в хотел Novotel, София ще се проведе третото издание на IFS конференция в България, организирана от IFS Management GmbH и INAQ Consulting.

Конференцията има за цел да предостави последна актуална информация за стандартите IFS, обхвата, потенциалните възможности и ползите от тяхното прилагане.

Събитието е адресирано към специалисти в областта на безопасността на храните, управлението на качеството (QC-QA), висш мениджмънт и технически персонал на компании от хранително-вкусовата промишленост, опаковъчни компании, логистика (съхранение и дистрибуция), търговци на дребно, консултанти, лаборатории и сертифициращи органи, университети и др.

Регистрирайте се за участие тук

*Може да въведете кода GS125IFS, за да получите 25% отстъпка.

За тези от Вас, които биха искали да използват предстоящото събитие, за да адресират своя бизнес към аудиторията, организаторите предлагат възможност да се присъедините като партньори на събитието.

При необходимост от допълнителна информация, моля обръщайте се към екипа на IFS Conference, +40 722 517 971 или ionut.nache@inaq.ro