Брой 119 (1877), 25-06-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ

Актуални изисквания при внос на млечни продукти в Държавата Катар


СТИВ – Катар изпрати в БТПП информация от Министерството на общественото здраве на Държавата Катар относно актуални изисквания при внос на млечни продукти в Държавата Катар, в сила от 01.06.2019 г.

Новите изисквания са в резултат на прието решение на Министерски съвет от м. май 2019 г. и имат за цел да осигурят най-високото качество при внос на млечни продукти в страната. Актуалните изисквания касаят обозначението, съдържанието, трайността и срока на годност на следните видове продукти: ултрапастьоризирано прясно мляко (UHT), всички видове бели сирена и сметана, както и млечни изделия, съдържащи растителни мазнини.

С документа можете да се запознаете  ТУК

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Голяма представителна делегация на БТПП и нейни партньори замина за Китай
По линия на сътрудничеството със Съвета за насърчаване на икономиката и търговията на Китай Още
Представяне на Бизнес колежа ICBS - Солун
Магистърски програми с икономически профил на Университета Winchester Още
БЕЗОПАСНОСТ НА ТРУДА
Най-честите причини за инциденти в резултат на поражение от електрически ток
Дори да се установят нарушения, допуснати от работниците, работодателите носят цялата отговорност Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Бизнес делегация за посещение на IVта среща на високо равнище в рамките на инициативата One Belt One Road – 4th Belt and Road Summit 2019
Хонконг, 11-12 септември 2019 г. Още
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
Фирми без регистрация по ДДС сменят касовите си апарати до 30 юни
До 29 юни онлайн търговците ще трябва да обявят своите електронни магазини в НАП Още
МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО
България и Монголия подписаха съвместен протокол за разширяване на търговско-икономическите отношения
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Актуални изисквания при внос на млечни продукти в Държавата Катар
Свързани с тяхното обозначение, съдържание, трайност и срок на годност Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Разлики в качеството на храните:ЕК публикува проучване за оценка на разликите в състава на хранителните продукти в ЕС