Назад

Покана за участие в Пролетен панаир „Делхи 2025“


Посолството на Индия информира БТПП за предстоящото провеждане на пролетен панаир в Делхи от 16-19 април 2025 г. в India Expo Center & Mart, Greater Noida, NCR, Индия.

Събитието се организира от India Exposition Mart Ltd. (IEML) и Съвета за насърчаване на износа на занаятчийски изделия, Министерството на текстила и Greater Noida Industrial Development Authority.

Панаирът е сред 4-те най-големи интегрирани изложбени и конгресни места в Индия в Greater Noida, разположен на 58 акра земя, със застроен комплекс от 2,5 милиона квадратни фута площ, предлагащ комбинация от търговски център с изложбени и конгресни съоръжения. IEML е домакин на няколко ключови международни събития, включително годишната среща на Азиатската банка за развитие (ADB), седмицата на водата в Индия, Auto Expo и други. Мястото разполага с 900 постоянни и 15 многофункционални изложбени зали, конгресни съоръжения, къща за гости със 134 стаи, салони, обширна открита зона с интензивен паркинг и модерни съоръжения за безопасност и сигурност.

Основни акценти на пролетния панаир Делхи 2025 г.:

Разнообразни продуктови категории: 17 продуктови категории
Домашен декор; Обзавеждане на дома; килими; текстил и спално бельо, подаръци; интериори; мебели, модни бижута; чанти и аксесоари; осветление;  градина, арома, СПА и начин на живот; коледен и празничен декор; кухненски съдове и прибори за хранене; аксесоари за баня; тръстика, бамбук, хартия и екологични продукти; детски и бебешки играчки и аксесоари,

• Програма за купувачи със следните предимства:
Безплатно настаняване: комфортен престой в първокласен хотел по време на събитието.

Краен срок за записване за участие 30 юли 2024 г.

Прилагат се следните условия:
Летищни трансфери: на купувача ще бъде осигурен транспорт между летището и хотела.

Подходящи за участие са купувачите, вносителите, универсалните магазини, асоциациите и търговските камари,

Предварителна регистрация на www.springfairdelhi.com/register/ .

Рекламни материали:

• EDM: https://www.springfairdelhi.com/wp-content/uploads/2024/06/Spring-Fair-Delhi-2025.html

• Прес рилийз: https://www.springfairdelhi.com/wp-content/uploads/2024/06/PRESS-RELEASE.pdf

• Видео - https://youtu.be/nwSTYwmzcas