Съюзът по хранителна промишленост организира обучение по професия "Техник-технолог по качеството на храни и напитки ", Специалност "Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки".
Желаещите за участие в обучението задължително трябва да имат завършено средно образование .
Обучението ще се организира съобразно бранша, в който работят кандидатите за курса.
Първият модул на обучението / теория/ ще се проведе на 08, 09, 10, 11 и 12 април 2024 г. в Дом на техниката в София, ул. “Г.С.Раковски” № 108, 1 етаж, зала № 109. Тогава ще бъдат съобщени и другите дати за теорията и практиката на следващия модул.
Присъствието на 1 модул на всички желаещи за участие в обучението е задължително.
Продължителността на обучение е пет дни по 8 часа.
Програмата включва теоретическа и практическа подготовка по различните модули.
Пълна информация ТУК