Брой 165 (170), 24-08-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Покана за участие в бизнес делегация до Сингапур


БТПП и нейните партньори в Сингапур - Европейската търговска палата в Сингапур и Бизнес федерацията на Сингапур, организират  бизнес делегация до Сингапур в периода 29 септември - 4 октомври 2012 г.

В Сингапур се прави бизнес с най-голяма лекота. Сингапур е глобален финансов и инвестиционен център, който привлича чуждестранни инвестиции благодарение на ниските данъчни ставки, стратегическото географско положение и първокласната инфраструктура. Над 8000 европейски фирми развиват успешна бизнес дейност в Сингапур.

В рамките на посещението ще бъде организиран двустранен бизнес форум с местни фирми със съдействието на Бизнес федерацията на Сингапур. Български фирми от всички сектори са поканени да участват.

Разходите за участие в бизнес делегацията до Сингапур възлизат на 2200 евро. Цената включва самолетен билет София-Сингапур-София, хотел 4 * - 3 нощувки със закуска, вътрешен транспорт, работна вечеря, обяд, медицинска застраховка, трансфер летище-хотел, туристическа обиколка, такса участие в 9th Inter-Chamber Networking Night и организационна такса, включваща издаване на информационна брошура.

Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна карта  до  31 август на e-mail irelations@bcci.bg  и копие от международния си паспорт по факс: 987 32 09. Моля да внесете депозит от 500 евро  на касата на БТПП или по банков път до 31 август 2012 г. и да заплатите останалата сума до 10 септември 2012 г.

За допълнителна информация: Дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”,  тел.: 02/ 811 74 97, 811 74 89.

Регистрационна карта

Проектопрограма на бизнес делегацията

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Представители на ДЖЕТРО посетиха БТПП
Една от темите на срещата бе развитието на проекти за производство на възобновяема енергия Още
Покана за участие в бизнес делегация до Сингапур
Ще бъдат организирани срещи с местни фирми, със съдействието на Бизнес федерацията на Сингапур Още
ПРОЕКТИ НА СТРАТЕГИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ
Правителството прие Национална стратегия за регионално развитие на България за периода до 2022 г.
Тя определя стратегическата рамка за постигане на балансирано и устойчиво развитие на районите на страната Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ПАЗАР НА ТРУДА
Само за 20 дни работодатели обявиха над 11 000 нови работни места по схема „Подкрепа за заетост”
Агенцията по заетостта отчита изключителен интерес към тази мярка за заетост както от публичния, така и от частния сектор Още
РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ, СТРОИТЕЛСТВО
Промени в Наредбата за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи
Отпада таксата за присъединяване на обект към ВиК мрежите Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Публикуван е проект на Насоки за кандидатстване по процедура „Развитие на професионалното образование и обучение в сътрудничество с работодателите”
Процедурата е в рамките на ОП „Развитие на човешките ресурси” Още
СЪОБЩЕНИЯ
Ограничава се движението на ТИР-ове в Румъния