Назад

5-тото издание на "Sofia International Money Expo" се открива на 8 октомври в София


5-то издание на Международната конференция „Финансова подкрепа за малки и средни предприятия – Sofia International Money Expo (SIMExpo 2024) под мотото „София – Регионален финансов хъб“ ще се проведе на 8 и 9 октомври т.г. в хотел „София Балкан Палас“, зала „Средец“.

Традиционните организатори – ИАНМСП, Българската търговско-промишлена палата и Съвета по инвестиции при БТПП, са приели за своя мисия да повишават финансовата и инвестиционната култура на малките и средни предприятия.

На SIMExpo 2024 участниците за поредна година ще се запознаят с възможностите за финансиране чрез използването на различни инвестиционни инструменти и критериите за допустимост за тях. В края на събитието ще има възможности за нетуъркинг.

Конференцията ще събере повече от 20 експерта, представители на Европейска инвестиционна банка, Министерството на иновациите и растежа, Фонд на фондовете, Столична община, банки, частни инвестиционни фондове, физически инвеститори и др. Те ще представят и дискутират с бизнеса своите продукти, възможности, опит и предложения.

В програмата на SIMExpo 2024 като основни теми ще бъдат включени:

  • Eвропейски програми за финансиране на МСП;
  • Управление на паричните потоци;
  • Дялово инвестиране в подкрепа растежа на бизнеса;
  • София като регионален инвестиционен хъб, гаранционни и финансови инструменти в подкрепа на бизнеса, експорта, социалното и младежко предприемачество, вкл. зелени инвестиции и други.

Предварителната програма на SIMExpo 2024 ТУК

При интерес за участие, моля, направете регистрация тук: Ако имате проблеми с регистрацията в посочения линк, изпратете информацията за своето участие на e-mail: bcci.cenrte@bcci.bg  

--------------------------

Участието в събитието е безплатно и се организира в изпълнение на дейност Дейност 7 „Организиране и провеждане на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други бизнес събития с двустранни срещи или нетуъркинг между български и чуждестранни фирми в страната“ по проект BG16RFPR001-1.002-0001 „Реализация на мерки за интернационализация на българските МСП чрез подкрепа дейността на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)“, по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.