Назад

Международно изложение Зеница ZEPS 2024


Посолството на Р България в Сараево информира за предстоящото в периода 01-05 октомври Международно изложение Зеница ZEPS 2024.

Общото изложбено пространство тази година е 20 000 кв. м, а изложителите, които вече са потвърдили присъствието си, са над 200 и имат световна репутация. Общият брой на изложители се очаква да достигне около 400 фирми. Това са местни и международни лидери, които желаят да представят своите нови продукти и услуги на тазгодишния ZEPS, да установят нови бизнес контакти и потенциално да си сътрудничат. Фокусът на тазгодишния ZEPS е върху иновациите, модерните технологии и изкуствения интелект, към които се стремят представители на всички сектори в днешно време. Цялата програма на Панаира ще бъде посветена на тези теми, както и на императивите за растеж, развитие и повишаване на конкурентоспособността на производителите в условията на световна пазарна конкуренция. През последните 30 години на ZEPS са се представили над 12 000 изложители от Босна и Херцеговина и чужбина, с над 1,5 милиона посетители. 

Организаторите отправят покана към всички заинтересовани компании в България за участие в изданието на Международно изложение Зеница ZEPS 2024  през октомври т. г.

Презентация и формуляр за участие тук

За допълнителна информация:
Sanel Ibrić - Fair Manager of ZEPS
M: +387 61 410 105
E: sanel@zeps.ba
W. www.zeps.ba