Назад

Международна изложба за парфюмерия и козметика Beautyworld Middle East 2023


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) отправя покана за участие в национален щанд на Международната изложба за парфюмерия и козметика Beautyworld Middle East 2023, която ще се проведе в периода 30 октомври – 1 ноември 2023 г. в Дубай, ОАЕ.

Изложбата се организира от Messe Frankfurt Middle East GmbH. Провежда се ежегодно от 1996 г. насам. Това е най-голямото международно изложение за парфюмерия, козметика, етерични масла, тоалетни принадлежности, натурална СПА козметика и уелнес в Близкия изток. Като едно от най-влиятелните и посещавани международни изложения за красота, изложението предлага на професионалните посетители удобството да се срещнат лице в лице с изложителите в продължение на три дни и изиграва жизненоважна роля в растежа и развитието на индустрията, със солидно представяне на глобални продукти и марки. По време на последното 26-то издание на изложбата в периода 31.10-02.11.2022 г., участие са взели над 1430 изложители от 66 държави, с над 52 760 професионални посетители от 139 страни.

Организаторите на Beautyworld Middle East 2023 – Messe Frankfurt Middle East GmbH, предоставиха на ИАНМСП ограничена изложбена площ от 144 кв.м. за националното участие. На четиристранно отвореният изложбен щанд в Зала 2 в Dubai World Trade Centre, могат да бъдат представени максимум до 16 предприятия.

Изложението е предназначено за предприятия производители от парфюмерийно-козметичния бранш.

За националното участие на Beautyworld Middle East 2023, Агенцията поема напълно или частично разходите на български предприятия за:

  • Наем на изложбена площ;
  • Проектиране и изграждане на щанд;
  • Оборудване и обзавеждане на изложбеното място;
  • Регистрационни и/или медийни такси;
  • Национална идентификация на българския щанд;
  • Пропуски на изложителите;
  • Услуги, консумативи и други в рамките на утвърдения бюджет.

Пълна информация за условията за участие ТУК

При интерес за участие в изложбата, следва най-късно до 01.09.2023 г., /петък/ включително, предприятието да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП по един от следните начини:

– в деловодството на ИАНМСП, по поща, куриер или лично на адрес: 1000 София, ул. „Леге” № 2-4, в срок до 01.09.2023 г., /петък/ включително. При подаване по пощата или чрез куриер важи датата на получаване в деловодството на ИАНМСП.

По електронен път и подписани с квалифициран електронен подпис на един от следните електронни адреси:

ИАНМСП ще уведоми с официално писмо одобрените кандидати.

За допълнителна информация може да се обръщате към:

–        Магдалена Маджурова, главен експерт в отдел „Международни изложби и конференции“,  тел. 02/ 940 79 70, email: m.madzhurova@sme.government.bg

–        Траян Трендафилов, главен експерт в отдел „Международни изложби и конференции“, ИАНМСП, тел. 02/ 940 7981, e-mail: t.trendafilov@sme.government.bg