Назад

Клуб на дизайнера на тема "Дизайн на кухня - етапи, уреди, проектиране"



Асоциация на интериорните дизайнери в България
и GROHE България
ви канят на
Клуб на дизайнера
на тема
Дизайн на кухня - етапи, уреди, проектиране
Кога: 22 февруари 2023г., 18.00 - 22.00ч.

Къде: Готварско студио на HRC Culinary Academy
/бул. „Цар Борис III“ 59, София/
Вход свободен
Изисква се потвърждение на info@aidb.bg
Местата са ограничени!

За тънкостите и детайлите в кухненските интериори за разговор са поканени: инж. Надежда Печанова - мебелен проектант и интериорен дизайнер, инж. Анета Колева – технолог-проектант, интериорните дизайнери Румяна Пенчева /DECO STUDIO Aquarius/ и Оксана Харутюнян /OksanaHarutyunyan Interior designer/, Тодор Тодоров - професионален готвач. Модератор на дискусията е Николай Коев, организатор на Sofia Restaurant Week.

По време на събитието ще можете да се запознаете с колекцията смесители за кухня на Grohe.

Десертите в менюто са два: обичайният и изключително полезен нетуъркинг и торта лава, която сами ще си приготвите със съдействието на Шеф Виктория Балтутите.
Програма:
18.00 – 18.30 Посрещане и нетуъркинг
18.30 – 18.40 Откриване: Гена Събева, председател на АИДБ, Димо Димов - управител на търговското представителство на GROHE в България
18.40 – 19.20 Представяне на колекцията смесители за кухни Grohe: Георги Георгиев - търговски представител проекти
19.20 – 20.20 Дискусия на тема "Дизайн на кухня - етапи, уреди, проектиране"
20.30 – 22.00 Приготвяне на торта  лава и нетуъркинг.