Назад

Информационен семинар по проект Storydoers – 2 ноември 2023


Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие в информационен семинар за представяне на резултатите по проект Storydoers (Digital Storydoing for Local Tourism), който ще се проведе на 2 ноември 2023 г., от 10 часа , в гр. София, хотел „Централ“, зала "София", бул. Христо Ботев 52.

По време на събитието ще бъде представена обща информация за проекта, както и основните резултати, постигнати в рамките на неговото изпълнение.

Семинарът ще постави акцент върху разработените от партньорите 16 кратки обучителни модула и Наръчник с конкретни примери за практическо приложение на различни цифрови инструменти и платформи в полза на бизнеса.

Изготвените учебни материали покриват следните теми: оптимизация на уебсайт; управление на социални мрежи; програми за графично оформление и дизайн на рекламни материали; заснемане на снимки и видео; записване на подкаст; създаване на комуникационна стратегия; брандиране и др.

Участието в събитието е безплатно, като желаещите да присъстват следва да попълнят приложения регистрационен формуляр и да го изпратят на ел. поща: projects3@bcci.bg, в срок до 31 октомври. За допълнителна информация: тел. 02/8117 553. Покана на семинара тук.