Българската търговско-промишлена палата и GS1 България Ви информират, че на 9 ноември 2022 г. (сряда) в хотел HYATT REGENCY SOFIA, пл. Васил Левски 1, 1504 София ще се проведе първата IFS конференция в България, организирана от IFS Management GmbH и INAQ Consulting.
Конференцията има за цел да предостави последна актуална информация за стандартите IFS, обхвата, потенциалните възможности и ползите от тяхното прилагане, като на фокус ще бъдат представени следните теми:
- IFS Стандарт за храни версия 8, новини, подходи, решения;
- IFS HPC версия 3, основни промени;
- IFS стандарт - вашият паспорт за ИЗНОС и за идентифициране на нови бизнес партньори;
- Цифровизация в хранително-вкусовата промишленост - решения и партньорства;
- Lean управление в хранително-вкусовата промишленост - квалифициран подход и международен опит.
Допълнителна цел на конференцията е да се улесни взаимодействието и връзката между различните категории специалисти, участващи по цялата верига на хранителния бранш, като заедно оценят изпълнението на изискванията на стандартите. Участниците ще имат възможността да установят контакти със заинтересовани страни в бранша.
В рамките на конференцията ще се проведе и кръгла маса на тема устойчивост в хранителната верига и във веригата за доставки. С програмата може да се запознаете ТУК.
Събитието е предназначено за участие на специалисти в областта на безопасността на храните, управлението на качеството (QC-QA), висш мениджмънт и технически персонал на компании от хранително-вкусовата промишленост, опаковъчни компании, логистика (съхранение и дистрибуция), търговци на дребно, консултанти, лаборатории и сертифициращи органи, университети и др.
Регистрирайте се за участие на https://forms.office.com/r/Pw7R8EQZWz .
Ако желаете да станете партньор на събитието, може да изберете между различни пакети ТУК.
При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с екипа на IFS Conference, + 359 2 443 12 72, info@ifsconference.bg.
----------------
*IFS е стандарт за безопасност на храните, въведен от Асоциацията на германските и френските търговци на едро на храни през 2003 г. и е признат от Глобалната инициатива за безопасност на храните (GFSI). С версия 7 на стандарта се залага използването на GS1 GLN (Global Location Number) от фирмите, произвеждащи и опаковащи храни, от Европейското икономическо пространство (ЕИП) и Великобритания.