ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
МЗХГ организира кръгла маса за обсъждане на предстоящата стратегия „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“
Министерство на земеделието, храните и горите организира първото широко обсъждане с бранша на тема „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“.
По време на срещата ще бъде представена информация за пътната карта за Стратегията от фермата до трапезата, която ще бъде публикувана в края на месец март. Основната цел е провеждането на публичен дебат с възможно най-широк кръг заинтересовани страни по темата за устойчиво производство на храни и изпълнение на целите, заложени в Зелената сделка.
Събитието ще се проведе на 10 март 2020 г. от 9:00 ч. в гр. София, зала „Рубин“, хотел Рамада.
Поканени са организации от хранително-вкусовия бранш, растениевъдство и животновъдство. Желаещите могат да се регистрират за участие в срещата тук.
НОВИНИ ОТ БТПП
Представяне на Международната банка за икономическо сътрудничество
17 март 2020, Гранд хотел София
Още
Успешно сътрудничество между България и Румъния
Търговският стокообмен расте средногодишно с 6%
Още
НОВИНИ ОТ СМЕСЕНИ ПАЛАТИ
Практически тренинг "Виртуоз в продажбите" в Русе
Най-ефективните техники от невро-лингвистичното програмиране, коучинг и медиация
Още
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Актуална информация относно работата със Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Преустановено е движението на ГКПП-ве по границата между Автономен иракски район Кюрдистан и Турция
Информация от СТИВ-Ирак
Още
Обзор на глобалните перспективи на природния газ с хоризонт 2050 г.
Информация от СТИВ - Доха
Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Ново проучване на Евробарометър: Опазването на околната среда и климата е важно за над 90 % от европейските граждани
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
МЗХГ организира кръгла маса за обсъждане на предстоящата стратегия „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“
10 март от 9 часа, гр. София, зала „Рубин“, хотел Рамада
Още