Съюзът по хранителна промишленост отправя покана за участие в традиционния Ден на хранително-вкусовата промишленост в България , съпътстван от XX Юбилейна Национална научно-практическа конференция с международно участие на тема: „Хранителната индустрия в България – настояще и бъдеще“ и Националния конкурс на СХП „Хранително-вкусовата промишленост – нови продукти и технологии 2023 година“.
Събитието ще се проведе на 21.11.2023 г. в „Парк хотел Москва”, София под патронажа на министъра на земеделието и храните.
ТЕМАТИЧНИ НАПРАВЛЕНИЯ на конференцията:
- Хранително-вкусовата индустрия в България
- Бъдещето на храната
- Зелената сделка – европейски и световни предизвикателства
- Биологичното производство в България
- Програми и проекти в помощ на бизнеса
- Човешките ресурси в ХВП
- Науката и промишлеността – партньорство, условие за напредък
Пълна информация ТУК