Брой 19 (2274), 28-01-2021
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ

Обучение за професия "Техник-технолог в ХВП", спец. "Производство на месо, месни продукти и риба"


Съюзът по хранителна промишленост информира за провеждане на: Обучение за професия "Техник-технолог в ХВП", спец. "Производство на месо, месни продукти и риба" - от 22 до 26.02.2021г., гр. София.

Курсът ще започне на 22.02.2021 г. Заниманията ще се провеждат в Дом на техниката, гр. София, ул.”Г.С.Раковски” 108, 2 етаж, зала № 3 при стриктно спазване на епидемичните условия.

Регистрацията на участниците е на 22.02.2021 г. от 9,30 до 10,00 часа в офис 408, 4 етаж, а откриването на курса е от 10,00 ч. същия ден.

Цената за един участник е 550 лева и в нея са включени всички разходи по провеждането на обучението – теория и практика, учебни материали, разходи за Държавния изпит и издаване на Свидетелствата за завършен курс за професионална квалификация .

 Заявки за участие, с копие от платежно нареждане, се изпращат по ел.път или по поща най-късно до 16. 02. 2021 г . на адрес:

Съюз по хранителна промишленост

София 1000, ул. Раковски 108, офис 408 Тел./факс: 02/ 987-47-44

GSM: 0888 /72 24 82 e-mail: ufi_sb@abv.bg

Инж. Соня Бургуджиева

Сумите се превеждат по сметка:
Банкова сметка на Съюз по хранителна промишленост :
обанк България” , ФЦ София Окръг
BIC код: BPBIBGSF
IBAN: BG 05BPBI 7942 1019 1562 01

Таксите могат да се внесат и в деня на регистрацията, но само след предварителна уговорка.

Заявка за участие  ТУК

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Пресконференция за представяне на Мобилно приложение за измерване риска от текучество на работната сила в предприятията
БТПП подписа меморандум за разбирателство с Центъра за МСП на ЕС
Подкрепа на фирми, които търсят възможности за бизнес в Китай Още
БГ БАРКОД: нов български моден бранд
„Вито 8361“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 18-22 януари Още
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Шести „Онлайн преглед на добри практики“ по проект „Dialog for Innovation And LOcal Growth”
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Обучение за професия "Техник-технолог в ХВП", спец. "Производство на месо, месни продукти и риба"
От 22 до 26 февруари 2021г., София Още
ТРУД И ЗАЕТОСТ
Близо 15 000 безработни ще започнат работа по Националния план за действие по заетостта през 2021 г.
11 хил. ще бъдат включени в обучения по програми и мерки, за да станат по-конкурентоспособни на пазара на труда Още
НОВА НОРМАТИВНА УРЕДБА
Наредба ще стимулира даряването на храни, все още годни за косумация
Условия, изисквания и отговорности на всички, които участват в дейностите по хранително банкиране Още
ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ТЕХНОЛОГИИ
Министерският съвет прие процедура за подбор на проектни предложения за създаване на Европейски цифрови иновационни хъбове в България
В подкрепа на цифровата трансформация Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство